Lukioryhmämme koulukuvat otettiin tiistaina, jolloin sitten yritin (korostan sanaa yritin :D) näyttää edes kelvolliselta. Keskiviikkona minun piti osallistua myös erääseen toiseen ryhmäkuvaan, johon en kuitenkaan jaksanut niinkään panostaa. Alla kuvat, klikkaa isommaksi:

899107.jpg

Tiistaina
kuviollinen tunika/tuliainen
musta perustoppi/H&M
harmaa neuletakki/Lindex
siniset pillifarkut/New Look
kaulassa helmet

Keskiviikkona
punaraidallinen t-paita/Esprit
valkoinen perustoppi/H&M
harmaa neuletakki/Lindex
? pillifarkut, vaihdoin heti kotona collareihin
kaulassa helmet


Sitten vastailen vielä Äppelblomin antamaan haasteeseen.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Okei, eli päälläni on tällä hetkellä hieno ja luova vaateyhdistelmä (sarjassamme tylsät kouluaamuasut), joka pitää sisällään lyhythihaisen pallopaidan/Edc, mustan hupparin/H&M, tummat pillifarkut/Edc sekä punaisen joustovyön. Pallopaita on siis juuri tämä joka aiheutti kysymykset olenko lestadiolainen, ja huppari on se kaikilla oleva perusmalli, joka kulahtaa ja kutistuu heti ensimmäisessä pesussa. :D

Haastan:
- Oi ihana turhamaisuus!