Noniin, nyt sain viimein itseni kuvaamaan Helsingin reissun (tylsiä ja persoonattomia) ostoksiani, sekä paria muuta juttua mitä olen kaupasta hamunnut. Helsingin viikonlopun olisin halunnut käyttää ihanien asusteiden hamstraamiseen, mutta päädyin kuitenkin olemaan rationaalinen ja ostamaan nyt perusvaatetusta (ja etsimään henkihieverissä niitä syysnilkkureita joista unohdin kuvat ottaa!) - kuukauden päästä mennessäni Ouluun The Arkin keikalle saa olla hömppäostosten vuoro. ;)

Mutta itse asiaan! Kuvia kannattaa klikata suuremmaksi. Kuvissa myös näkyy ihanaa koeviikkopukeutumistani - mielettömän tylsää ja persoonatonta potenssiin miljoona. Tyylitaju olisi kiva!

950567.jpg 950566.jpg
Valkoinen perushuppari, H&M (19,90€?) sekä mustat lattialuutupillit, H&M (29,90€).

950521.jpg
Valkoinen, löysä myssy, H&M (4,90€).

950570.jpg

H&M:n poskipunakuulat ostin Forumista hintaan 5,90€, mutta Blistexin huulirasva on löytänyt tiensä suosiooni jo muutama viikko sitten. On hyvää! Eilen otin puhdistusainesyrjähypyn L'Orealin uutuuspuhdistusmaitoa kohti (se on sitä joka muuttuu hieromalla kasvovedeksi), ja näin parin käyttökerran jälkeen voin sanoa, että ihan kivaa on. Ei huono, muttei paraskaan. Hinta oli 8,90€ - ei törkykallista, mutta vähän huokeampaan hintaan saisi tuollainen irrota.