Tänään ajattelin olla vähän pinnallisempi ja postata syystoiveistani. Tämä tietenkin siksi, että fysiikan kirja huutaa huoneessani päästä luetuksi huomista koetta varten... :D

No, ensiksikin tänä syksynä haaveilen täydellisestä meikkivoiteesta. Olen kokeillut ja yrittänyt epätoivoisesti löytää kunnon tärppiä, mutta en osaa ikinä valita oikeaa sävyä - näytän aina siltä, kuin olisin vetänyt kumimaskin naamaan. Olisi ihanaa löytää kevyt, luonnollinen, ihoon mukautuva meikkivoide, joka ei tuntuisi naamarilta. Olisi mahtavaa ostaa asiantuntijan valitsema meikkivoide esimerkiksi kosmetologilta, mutta hinta ei tuntuisikaan enää niin makoisalta - jotenki tuntuu, että tällä lukiolaisbudjetilla ehdoton meikkivoiteen kipuraja kulkee reilussa 20 eurossa. Kuulostan varmaan hirveän pihiltä, mutta kun rahaa tarvitsen muuhunkin... Otan vinkkejä vastaan!
954804.jpg954805.jpg

Uudet syysnilkkurini ovat osoittautuneet täysin paskoiksi. Eivät tue nilkkaa ollenkaan, joten nilkan lösähtäessä sisäänpäin polvia alkaa vihlomaan tuskaisesti. Niinpä hakusessa olisi nytten korolliset syysnilkkurit, sillä korko estää nilkan vääntymistä sisäänpäin. Haluaisin jotain H&M:n popojen tyyliin, mutta hieman matalemmalla korolla ja pyöreämmällä kärjellä. Kahdeksan senttiä on jo liikaa mulle arkikäyttöön, maksimikorkeus pyörii varmaan viiden sentin hujakoilla.
954825.jpg

Eikä siinä vielä kaikki: olen jotenkin onnistunut hurahtamaan H&M:n Organic Cotton -vaatteisiin ja tuotteisiin, rennon ulkomuodon ja totta kai ekopuuvillan takia. (Taidan kuitenkin vain haluta keventää omantunnontuskiani lapsityövoimaräteistä! Busted.) Mutta kun nämä ovat niin ihania! A-linjaa, rentoutta, väljyyttä. Voisin ottaa kaappiini nämä kaikki pillifarkkuineen ja leggingseineen, jos ehkä värivaihtoehdoista neuvoteltaisiin. Harmaa ei ole kaikista ideaalisin väri naamalleni :D

954826.jpg954828.jpg
954829.jpg954827.jpg

Asusteitahan jokainen tyttö toivoisi aina mm. kenkien ja laukkujen muodossa, mutta en osaa käyttää niitä. Niinpä toivoisin joltakin syksyn hengeltä lahjaksi asusteoppia! Olisin kiitollinen. Inhottaa ihan katsoakin omia vaateyhdistelmiä - ne ovat niin supertylsiä ja perusmassaa höystettynä uskomattoman paskalla yhdistelytaidolla. Minä haluan oppia naisellista tyylikkyyttä.

Tällaista tällä kertaa. Toivottavasti saisin jotain näistä täytettyä tämän kuun aikana, kun on vielä syksy.

Kuvat: L'Oréal, Lumene, H&M ja Mulberry.


954836.jpg

Ps. Vielä pieni extremetoive, jonka aion vakaasti toteuttaa sitten joskus kun olen rikas huippukirurgi. (Kyllä, saitte kuulla toiveammattini!) Joku ylläolevista ihanuuksista tulee ihan takuuvarmasti siirtymään omistukseeni isolla O:lla, kun tulot ovat sitä luokkaa että joka kuussa kestää kevyesti laittaa rahaa syrjään (että joskus saisi sen tuhat euroa kasaan tällaista varten). Ylläolevat laukut ovat siis Mulberryn Mabeleita, joihin olen ihastunut täydestä sydämestäni. Kiiltonahkainen olisi juuri niin upea - arkisessakin asussa se toisi aina ajatonta loistokkuutta. En vain usko, että kyseisiä ihanuuksia löytyy Mulberryn mallistoista enää sitten joskus monen vuoden päästä. Sittenpä nähdään.